Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Příroda léčí a atmosféra botanické zahrady dokáže poskytnout zklidnění. Vstup bude dva dny zdarma

22. 12. 2023 | 18:50

Zítra, v den státního smutku, který republika drží za oběti šílené střelby na pražské Filozofické fakultě UK, zůstane Botanická zahrada Liberec pro veřejnost otevřená. "Vstupné bude po celý den (od 8 do 16 hodin) zdarma. Přijďte si k nám odpočinout. Jsme tu pro vás," láká Botanická zahrada na svém FB profilu.

"Velmi nás zasáhla zpráva o tragické události, která se stala včera na půdě Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. Chtěli bychom vyjádřit svou účast všem, kterým tento ohavný čin zasáhl do života. Protože věříme, že příroda léčí a atmosféra naší zahrady dokáže poskytnout tolik potřebné zklidnění, rozhodli jsme se, že i v den státního smutku bude Botanická zahrada Liberec otevřená," dodává BZ.

Volný vstup bude pro návštěvníky připraven na Štědrý den. Kompletní otevírací doba je na webu zahrady.

Zdroj: FB Botanická zahrada Liberec