Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Viky bude brzy novou posilou terapeutického týmu na spinální jednotce krajské nemocnice

15. 04. 2021 | 17:09

Novou hvězdu sociálních sítí a především budoucí posilu terapeutického týmu na spinální jednotce má Krajská nemocnice Liberec. "Golden Royal Victory Druhá šance alias Viky bude brzy novou posilou našeho libereckého týmu. A věříme, že má ty nejlepší předpoklady k tomu být skvělou terapeutkou," informuje KNL na twitteru i facebooku a přidává neodolatelné fotografie huňaté terapeutky.

vikiKNLtit
Foto: FB Krajská nemocnice Liberec

Foto: FB KNLFacebook KNL dále píše: "Její maminkou je totiž naše Elza (Crystal Elzara z Lvího ráje) a strýčkem psí terapeut Elwis. A tak zatímco Elza před návratem do práce ještě trošku odpočívala, Elwis už tento týden devítitýdenní Viky „zaučoval“ na Spinální jednotce. V doprovodu naší canis a felino terapeutky Petry se Viky pomalu – na pár minut denně – začíná seznamovat s prostředím. S výtahem, vysavačem, zvuky sanitek, vrtulníků a i s prvními pacienty. Zatím jí to jde skvěle a troufáme si tvrdit, že už nyní její přítomnost pomáhá nejen pacientům, ale vykouzlí úsměv i na rtech zdravotníků. Těšíme se na její další pokroky!"

A my na další její fotky a informace o tom, jak si vede.

lo