Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hledaná třináctiletá dívka z Liberce je v pořádku, našli ji v Jablonci, uvedla bez dalších podrobností policie  

01. 10. 2020 | 20:54

AKTUALIZOVÁNO: Pohřešovanou třináctiletou dívku z Liberce se podařilo po dvou dnech najít dnes po 20:00 v sousedním Jablonci. Je v pořádku. ČTK o tom informovala mluvčí policie Dagmar Sochorová. Policie po dívce pátrání vyhlásila v obavě, že by mohla být v ohrožení života.

Foto: PČR

"Všem občanům, kteří reagovali na naši výzvu, děkujeme za spolupráci," dodala Sochorová. Policie prověřovala desítky podnětů napříč republikou. Děvče se pohřešovalo od úterý 29. září, naposledy viděna byla po 7:00 na autobusové zastávce Stadion v Liberci - Pavlovicích.

Policie prověřila desítky oznámení napříč republikou. Liberečtí kriminalisté znali i totožnost muže, se kterým byla dívka spatřena v úterý ráno na zastávce autobusu v Liberci - Pavlovicích. Byla to ale slepá ulička. Zároveň kriminalisté zjistili, že se dívka měla v úterý dopoledne nacházet v blízkosti vlakového nádraží v Liberci.

čtk