Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Děti ve školce v Bělíkově ulici si hrají na novém hřišti s hradem i houpačkami

30. 05. 2022 | 8:34

Nové hřiště s dřevěnými hracími prvky má od poloviny května mateřská škola v Bělíkově ulici ve Frýdlantu. V prostorách lesoparku v horní části zahrady školky si děti mohou nově hrát v hradu bez střechy se dvěma pískovišti a skluzavkou nebo se houpat na třech různých typech houpačky.

frydlantHrad
Foto z www.mesto-frydlant.cz

Akátové dřevěné prvky přišly město na 850 tisíc korun bez DPH. A postupně budou doplňovány i do dalších školek ve městě.

„Postupně chceme novými a bezpečnými herními prvky vybavit všechny mateřské školy ve Frýdlantě. Loni se nového vybavení dočkala školka v Sídlištní ulici, letos jsme zakoupili nové herní prvky do školky v ulici Bělíkova. Příští rok bude na řadě další školka,“ říká starosta Frýdlantu Jiří Stodůlka.

Dětem nové hřiště vykouzlilo úsměv na tváři a nové místo pro hraní si na čerstvém vzduchu si pochvalují.

www.mesto-frydlant.cz