Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Golfová Ypsilonka obhájila stříbrnou příčku v anketě Golf Digest – Hřiště roku 2022

03. 04. 2023 | 8:39

Golfový rezort Ypsilonka v Mníšku u Liberce obhájil prestižní ocenění v anketě GOLF DIGEST – Hřiště roku 2022. Na stříbrné příčce se hřiště umístilo opakovaně, je druhé nejlepší ze všech 108 v České republice. "V České republice je obrovská konkurence v podobě krásných a kvalitních hřišť, o to více nás úspěch těší," uvedlo vedení rezortu na svém webu.

"Pro Ypsilonku je to velká čest a současně obrovský závazek do dalších let, a to zejména vůči hráčům, členů, majitelům a dalším podporovatelům," dodalo.

Do ankety bylo registrováno 28 270 platných a verifikovaných hlasů. Do hodnocení se zapojili čtenáři, novináři a profesionální golfisté, kteří se v golfu dennodenně pohybují, a i spolek Všudehrálů.

PATNÁCTKA OBALENÁ V BRONZU

Poprvé v historii rezort také získal ocenění v hodnocení Golf Digest – Jamka roku, kdy se na 3.místě umístila jamka č.15. Nádherný pětipar, po celé délce prošpikovaný emocemi ze hry, výhledů a těžkých ran.

TZ Golf Club Ypsilon