Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jubilejní XV. ročník "radničního" plesu je opět spojen s vyhlášením Ceny města Semily

04. 02. 2024 | 14:53

Kulturní centrum GOLF Semily se stane v sobotu 10. února dějištěm XV. ročníku Plesu města Semily. Jeho součástí se tak jako každý rok stane slavnostní vyhlášení Ceny města Semily za předchozí rok. Večerem bude provázet moderátorka Nikola Bartošová, k tanci a poslechu bude hrát taneční orchestr Big 'O' Band Marka Ottla.

tanecStandard
archivní ilustrační foto

Vstupenky je možné zakoupit v Turistickém informačním centru Semily za jednotnou cenu 200,- Kč.

Lena Mlejnková, starostka města Semily: "Přijměte naše pozvání na XV. reprezentační ples města Semily a přijďte si společně s námi užít nezapomenutelný večer plný skvělé hudby a tance. V programu nebude chybět taneční vystoupení ani bohatá tombola, kterou letos společně s příspěvkovými organizacemi města podpořili místní podnikatelé."

O Ceně města

Cena města Semily je svébytným projevem díku města žijícímu občanovi, spolku nebo jiné organizaci za činnost ve prospěch města nejen v daném kalendářním roce, ale i za celoživotní úsilí. Seznam oceněných Cenou města naleznete na webu města Semily pod odkazem: http://tinyurl.com/Cena-mesta.

SM/Renata Coufalová.