Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Webové stránky infocentra v Turnově mají nový design a jsou uzpůsobeny pro zobrazování na mobilních telefonech a tabletech

16. 02. 2020 | 11:24

Webové stránky Regionálního turistického informačního centra Turnov, které slouží jako turistický informační portál Turnovska mají novou podobu. Proběhla modernizace webu a jeho uzpůsobení pro zobrazování na mobilních telefonech a tabletech.

turnov www.info
Foto - zdroj: www.infocentrum-turnov.cz

Zároveň došlo ke zlepšení přehlednosti stránek. Projekt finančně podpořil Liberecký kraj. 

Na stránkách najdete kalendář akcí, informace o městě, přehled turistických cílů a služeb včetně ubytování a stravování, tipy na výlety, informace o sportovních zařízeních, propagační materiály ke stažení a mnohé další… Stránky jsou určeny nejen turistům, ale i místním obyvatelům, kteří zde naleznou kompletní přehled o kulturním dění a možnostech trávení volného času. 

Věříme, že se vám naše nové stránky budou líbit a dobře vám poslouží.

 
TZ/Anna Chaloupecká