Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Za úplné jednodenní uzavírky položí v sobotu 1. srpna finální asfalty mezi Přepeře a sídliště na Přepeřské

29. 07. 2020 | 5:37

Za jednodenní úplné uzavírky proběhne v sobotu 1. srpna pokládka vrchního krytu mezi Přepeřemi a sídlištěm na Přepeřské. Tím by měl být hotový úsek od viaduktu po začátek Přepeř.

V tuto chvíli se v Přepeřské ulici pracuje na chodníku před garážemi, u Preciosy dokončují opravu vody a kanalizace – dopravu v tomto místě usměrňuje od minulého týdne semafor. 

Další stavební práce probíhají přímo v Přepeřích na křižovatce. Vyfrézovaný úsek je pak v katastru Ohrazenic u sjezdu z D10 u stavebnin. Tato uzavírka potrvá do 20. 8. 2020. 

Dopravní komplikace přinese také rekonstrukce mostku v Přepeřích, který je před velkým mostem směrem na Modřišice.  Foto: www.turnov.czMost přes náhon Jizery čeká kompletní výměna. Uzavírka je plánovaná od 10. 8. 2020 do 10. 12. 2020. „Pro pěší bude v místech vybudovaná provizorní lávka,“ doplnil starosta Přepeř Luděk Sajdl. Stavbu pro Krajskou správu silnic Libereckého kraje zhotoví firma STRABAG a.s. 

TZ/Zdenka Štrauchová